LAICA Pungi de vidat reutilizabile Laica VT3521, 20 bucati

LAICA Pungi de vidat reutilizabile Laica VT3521, 20 bucati

68,00 RON
 

LAICA Pungi de vidat reutilizabile Laica VT3521, 20 bucati

68,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
laicashop.ro
Descrierea produsului
Pungi de vidat reutilizabilePachetul contine: 10 pungi pentru vidat alimente reutilizabile de dimensiuni 22 34 cm;10 pungi pentru vidat alimente reutilizabile de dimensiuni26 34 cm. Mod de utilizare:Introduceti in punga alimentele prin deschiderea laterala prevazuta cu fermoar;Inchideti bine punga utilizand accesoriul pentru inchidere ermetica;Aseazati duza pompei manuala de aspirare (furnizara separat) peste duza de vacuum a pungii;Utilizati pompa manuala pentru a crea vacuum sau conectati la aparatul de vidat compatibil. Pungile refolosibile Laica se pot utiliza in frigider sau in congelator. Pungile refolosibile Laica VT3521 se pot folosi cu pompa manuala (furnizara separat) sau cu masinile de vidat LAICA modelele VT3120, VT3119, VT118, VT3117, VT3104 utilizand accesoriul AHI031. Vidarea este o tehnica de ambalare a produselor alimentare bazata pe reducerea presiunii absolute a aerului din interiorul unei pungi sau recipient, care are scopul de a elimina oxigenul prezent in acesta. Oxigenul este, de fapt, responsabil de deteriorarea alimentelor prin reacia chimica numita oxidare. Aerul contribuie, de asemenea, la proliferarea majoritaii tipurilor de microorganisme. Ambalarea in vid prelungete perioada de conservare a multor alimente, reducnd oxidarea i prevenind proliferarea microbiana. Ambalarea in vid prelungete perioada de conservare a produselor de 3-4 ori. Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne 4-5 luni 15-20 luni Peste 3-4 luni 12 luni Legume 10 luni 18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile Vanat 2 zile 6 zile Salam feliat 4-6 zile 22zile Salam 7-14 zile 25-40zile Cascaval 6-20 zile 25-60zile Legume 1-4 zile 8-10zile Fructe 5-8 zile 10-14zile Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9zile Carne gatita 3-4 zile 10-15zile Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20zile Alimente pastrate la temperatura camerei(+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Paine 2 zile 6-8 zile Biscuiti 4-5 luni 12 luni Paste/orez 6 luni 12 luni Faina 4 luni 12 luni Cafea 3 luni 12 luni Ceai 5 luni 12 luni Fructe uscate 4 luni 12 luni

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.