LAICA Caserola de vidat si marinat Laica VT3304

LAICA Caserola de vidat si marinat Laica VT3304

73,00 RON
 

LAICA Caserola de vidat si marinat Laica VT3304

73,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
ambideco.ro
Descrierea produsului
Caserola pentru vidat si marinat alimente Laica VT3304 Pachetul contine:
  • o caserola hexagonala de capacitate 2 litri;
  • furtun pentru conectarea la aparatul de vidat.
Caserola poate fi utilizata pentru:
  • Vidat   (impreuna cu aparatele de vidat Laica VT3111, VT3114, VT3117, VT3118, VT3120, VT3240);
  • Marinare rapida   (impreuna cu aparatele de vidat Laica VT3118, VT3120 si VT3240).
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
  • Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
  • Economiseste spatiu in frigider;
  • Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Caserolele Laica VT3304 sunt fabricate din plastic SAN  (styrene-acrylonitrile resin) fara BPA. Caserolele sunt destinate a fi utilizate cu usurinta in frigider, congelator si in cuptorul cu microunde. Componentele pot fi spalate in masina de spalat vase. Rezistente la soc termic:   pot fi puse direct din frigider sau congelator in cuptorul cu microunde (soc termic -20 o C + 60 o C). Instructiuni de utilizare:
  1. Umpleti caserola pana la un maxim de 3 cm sub marginea superioara.
  2. Puneti capacul si rotiti dezaeratorul in pozitia SEAL.
  3. Racordati caserola la aparatul de vidat folosind furtunul din pachet.
  4. Apasati tasta aparatului aferenta inceperii procesului de vidat sau marinare rapida si asteptati oprirea automata.
  5. Deconectati furtunul de la caserola.
 
  Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta. Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Alimente conservate prin congelare (-16 o C / -20 o C) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid Carne4-5 luni15-20 luniPeste3-4 luni12 luniLegume10 luni18-24 luni   Alimente pastrate in frigider (+3 o C / +6 o C) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid Carne cruda2-3 zile6 zilePeste proaspat1-3 zile4-5 zileVanat2 zile6 zileMezeluri feliate4-6 zile15-18 zileMezeluri7-14 zile25-40 zileBranzeturi tari si maturate6-20 zile25-60 zileLegume proaspete1-4 zile18-20 zileFructe proaspete5-8 zile8-10 zilePaste/Orez/Lasagna2-3 zile10 zileCarne gatita4-5 zile8-10 zileDulciuri, deserturi proaspete5 zile15-20 zile   Alimente pastrate la temperatura camerei (+23 o C/ +27 o C) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid Paine2 zile7-8 zileBiscuiti4-5 luni12 luniPaste/orez6 luni12 luniFaina4 luni12 luniCafea3 luni12 luniCeai5 luni12 luniFructe uscate4 luni12 luni

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.