Heavy Tamper Classic Wenge 52 mm

Ofertele pentru produsul

 

Heavy Tamper Classic Wenge 52 mm

169,40 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
greenplantation.eu
Descrierea produsului
Tamper greu Classic Wenge 52 mm
Heavy Tamper este un brand care a fost creat sub mâini oneste în Republica Cehă. Tamper este un instrument indispensabil pentru barista. Marca cehă Heavy Tamper este specializată în producția de tamper în diferite culori și dimensiuni. De asemenea, produce robinete de cafea, carafe de lapte sau cești pentru portafiltre. Marca Heavy Tamper este foarte populară printre barista. Susține diverse competiții de barista și, în general, promovează lumea barista și cafeaua bună. Cu toate acestea, Heavy Tamper nu se culcă pe lauri și creează în mod constant ceva nou. În prezent, lucrează la noi brevete care vor îmbunătăți lumea viitoare a cafelei alese.
Heavy Tamper este un tamper ceh inovator care vă ajută să obțineți o extracție perfectă și, datorită preciziei sale , reduce la minimum posibilitatea de canalizare. Heavy Tamper produce tamperul în dimensiunea tradițională de 58 mm, care este dimensiunea coșului care se potrivește cu majoritatea mașinilor de cafea cu pârghie. Produce, de asemenea, tampere cu o bază mai mică de 41 mm. Această dimensiune este ideală pentru tamper de calitate atunci când se prepară espresso dintr-un coș cu o singură pârghie - o singură porție.

Calitatea și designul pe primul loc
Un tampon de plastic nu va face niciodată treaba pentru dvs. la fel de bine ca aceste Tamperuri grele de calitate. Tamperul Heavy Tamper este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce ajută la imprimarea unei forțe mai stabile în timpul tasării. Mânerele sunt realizate din diferite tipuri de lemn și, prin urmare, și culoarea acestora variază. Tamperul Heavy Tamper este un dambulator favorit precis și ergonomic, care este fabricat folosind cea mai recentă și mai precisă tehnologie din materiale de cea mai bună calitate.
La tasare, cafeaua este tasată pentru a asigura o rezistență corectă a cafelei la apă. Acest lucru se datorează faptului că apa pătrunde în cafea și astfel are loc extracția. Există doi factori importanți la care trebuie să fiți atenți atunci când lucrați cu un tamper. Unul este uniformitatea apăsării și celălalt este puterea presiunii.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.